1Snabblån.se har funnits sedan 2014 och vi hoppas att vi kommer att fortsätta driva sidan i flera år till och det är därför vi nu har lagt ner en tid och energi på att göra sidan snyggare och mer användarvänlig. Vi är nu stolta över att säga att vi har infört SSL på sidan och att vi även uppfyller de krav som finns gällande cookies.

För att underlätta för våra besökare har vi även lagt till flera nya sektioner som innehåller relevant information om Snabblån och dessa är följande:

Snabblån med betalningsanmärkningar
Snabblån utan UC 
Räntefria Snabblån 

Vi har även inkluderat ett par artiklar om hur man kan låna pengar och hur man lånar snabbt. Men det vi framförallt är stolta över är att vi nu har inkluderat ett sätt för våra besökare att komma i kontakt med oss som driver 1Snabblån.se. Något som tidigare inte varit möjligt och som vi verkligen ber om ursäkt för och troligtvis har detta gjort att vi förlorat besökare.

Men känner man som besökare att man skulle vilja påpeka, berätta om ett fel på sidan eller enbart fråga om tips gällande snabblån så kan man använda sig av våran kontaktsida för att komma i kontakt med oss. Vi har som mål att svara på alla frågor inom 24 timmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *