Säkerfinans ägs och drivs av S & A Sverige AB som driver flera andra långivare inom smslån och Säkerfinans är även medlem i SKEF som står för Svenska Konsumentkreditföretagen. Säkerfinans är en relativt nystartad långivare inom snabblån men företaget bakom Säkerfinans är ett av de största och äldsta inom snabblån i Sverige.

Besök Säkerfinans
 

Lån hos Säkerfinans

Säkerfinans erbjuder sina låntagare två olika varianter av lån:
En kontokredit på upp till 25 000 kr med en månadsränta på 10,26 %.
Ett snabblån på mellan 1000 kr och 25 000 kr för nya kunder och upp till 40 000 kr för återkommande kunder med en löptid på mellan 61 dagar och 360 dagar.

Utbetalning

Säkerfinans gör direktutbetalning till samtliga storbanker så låntagare med SEB, Swedbank, Nordea eller Handelsbanken har pengarna på kontot direkt efter utbetalning både på veckodagar och på lördagar. Övriga banker får in pengarna nästkommande helgfria vardag.

UC och Betalningsanmärkningar

Säkerfinans använder sig inte av UC utan använder sig istället av Instantor. Hos Säkerfinans så kan man inte låna pengar med betalningsanmärkningar.

Ny långivare med både kontokredit och snabblån

Säkerfinans erbjuder en kontokredit och även snabblån till sina nya och befintliga låntagare. Trots att Säkerfinans inte funnits så länge så är bolaget bakom Säkerfinans ett av de största i Sverige.

Krav

  • Minst 20 år gammal
  • Inkomst på minst 150 000 kr om året
  • Svensk medborgare
  • Svenskt mobilnummer

Omdöme

  • Positivt: Erbjuder snabblån med en löptid på 360 dagar och en kontokredit
  • Gör direktutbetalningar till alla svenska storbanker
  1. Negativt: Dyr kredit vid längre löptider
  2. Accepterar inte betalningsanmärkningar

 

Ägs av: S & A Sverige AB

Ansök