Onea drivs och ägs av 4Finance AB som även driver andra varumärken inom snabblån och smslån. Onea är till skillnad ifrån de andra varumärkena inom 4Finance AB inriktade på längre löptider där den minsta är på 3 månader.

Besök Onea
 

Lån hos Onea

Hos Onea kan en låntagare ansöka om ett snabblån på mellan 500 kr och 30 000 kr med en flexibel löptid på mellan 3 månader och 24 månader beroende på vilket belopp som ansökan gäller. När man väljer att låna pengar med Onea så får man enkelt alla uppgifter man behöver på deras startsida och på samma sida så väljer man både belopp och löptid för det lånet man vill ansöka om.

Utbetalning

Onea gör direktutbetalningar på både vardagar och helger till bankkonton hos Nordea. Övriga banker så finns pengarna på kontot samma dag om ansökan godkänts före 13:30 på en vardag.

UC och Betalningsanmärkningar

Onea använder sig inte av Upplysningscentralen utan använder sig istället av Creditsafe. För låntagare med betalningsanmärkningar så finns det inga problem att bli beviljad ett lån hos Onea då de ser till din framtida betalningsförmåga och inte till din tidigare sådan.

En blandning av privatlån och snabblån

På många sätt så påminner Oneas snabblån om ett vanligt privatlån då man enkelt kan låna upp till 30 000 kr med en löptid på 24 månader. Men man kan även låna ett så lågt belopp som 500 kr under tre månader.

Krav

  • Minst 20 år gammal
  • Svensk medborgare
  • Svenskt bankkonto
  • Svenskt mobilnummer

 

Omdöme

  • Positivt: Blandning mellan privatlån och snabblån
  • Gör direktutbetalningar till bankkonton hos Nordea
  • Snabblånen har en väldigt låg ränta jämfört med många andra långivare
  1. Negativt: Inga helgutbetalningar om man inte har Nordea
  2. Erbjuder ingen räntefri period

 

Ägs av: 4Finance AB

Ansök