Låna pengar

Låna pengar är något som vi alla måste göra ibland men som inte nödvändigtvis behöver vara så dyrt som man kan tro. För även om man använder sig av ett snabblån för att låna pengar så kan det bli billigare än vad man förväntat sig. För med snabblån så finns det en möjlighet att låna pengar räntefritt, något som inte finns om man använder sig av någon annan låneform. Däremot så får man vara beredd på att betala tillbaka pengarna man lånat inom en kortare tidsrymd än om man använt ett helt vanligt blancolån.

Det finns många tillfällen när man kan behöva låna pengar och det är inte alltid som man har någon annan möjlighet än att låna pengar från en långivare. Alla har tyvärr inte släkt och vänner som har pengar som de kan låna ut vid behov. Alternativt att de inte har ett sådant högt belopp som man hade behövt låna eller att de hade behövt få pengarna återbetalade snabbare än vad ens ekonomi hade klarat av.

Därför så kan det vara bra att veta att man enkelt kan låna pengar genom att använda sig av ett snabblån som då också kan vara mycket billigare än vad det hade kunnat vara om man använt en annan låneform.

Generella krav för att låna pengar med ett snabblån

  • Mellan 18–25 år gammal
  • Inkomst från tjänst eller pension
  • Inga betalningsanmärkningar eller inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto

De här generella kraven skiljer sig åt beroende på vilken långivare man väljer att låna pengar hos. Framförallt så skiljer sig inkomstkravet åt och en del långivare accepterar att man inte har en fast anställning och vid väldigt små belopp så kan man låna pengar utan inkomst.