Kredit365 är långivaren som var först ut med att erbjuda smslån med betalningsanmärkningar till sina låntagare. Kredit365 drivs av Folkefinans AS Norge Filial Sverige som äger den kända långivaren Monetti och en del andra långivare på den svenska marknaden.

Besök Kredit365
 

Lån hos Kredit365

Hos Kredit 365 kan man låna mellan 1000 kr och 5000 kr med en löptid på 30 dagar. Det går inte att förlänga lånet och Kredit365 erbjuder inte längre något räntefritt smslån.

Utbetalning

Oavsett bank så kommer pengarna in samma dag mellan 15 och 17 om ansökan beviljats före 13:30 på en helgfri vardag. Kredit365 erbjuder inte smslån direkt då de inte erbjuder direktbetalning till någon bank och inte heller erbjuder de smslån under helgen.

UC och Betalningsanmärkningar

Kredit365 använder sig inte av Upplysningscentralen utan använder sig istället av Bisnode för sina kreditupplysningar. Betalningsanmärkningar är inte ett hinder för att få ett lån beviljat hos Kredit365.

Först i Sverige med att acceptera smslån med betalningsanmärkningar

Kredit365 var den första långivaren som accepterade betalningsanmärkningar hos sina låntagare och det fortsätter de att göra än idag.

Krav

  • Minst 18 år gammal för smslån
  • Folkbokförd i Sverige
  • Minst 20 000 kr i deklarerad inkomst
  • Svenskt bankkonto

Omdöme

  • Positivt: Accepterar betalningsanmärkningar
  1. Negativt: Dyr långivare
  2. Gör inga direktutbetalningar

 

Ägs av: Folkefinans AS Norge filial Sverige

Ansök