Här har vi alla långivare som erbjuder sina låntagare möjligheten att låna 500 kr. I listan som återfinns nedanför så förekommer det enbart snabblångivare då det inte finns några långivare inom privatlån som erbjuder så låga lån.  Vi på 1Snabblån.se gör allt för att hålla listan uppdaterad och skulle du hitta ett fel så skulle vi vara tacksamma om du kontaktade oss så vi kan rätta till det. Du hittar kontaktformuläret här.

Var säker på att du använder de räntefria lånen om du har möjligheten att göra det då det kommer att minska dina kostnader avsevärt.

Ett tips är att använda pilarna som finns bredvid varje månad för att på det sättet hitta den lägsta kostnaden.

Jämför kostnaden för att låna 500 kr

 

Priserna som återfinns i tabellen ovanför är baserade på att det är första gången som låntagaren lånar hos den långivaren.

Mikrolån får man nog säga

Att låna 500 kr är verkligen att ta ett mikrolån i alla ordets betydelser. Mindre lån än så är svårt att hitta då det finns ytterst få långivare som erbjuder en lägre lånesumma än 500 kr.

Under en period så kunde man hos en del långivare låna från 50 kr och Everydayplus hade under en längre tid från 200 kr. Det finns numera dock inga sådana erbjudanden kvar och att låna 500 kr är det minsta man kan låna.

Det är enkelt att låna 500 kr

Då det inte är ett så pass stort belopp så är det ytterst få ansökningar om att få låna 500 kr som nekas och det ska egentligen krävas en väldigt dålig ekonomi för att detta ska hända. Många långivare ställer inte ens kravet att man har en inkomst vid så här små lån.

Innan du ansöker om att få låna 500 kr bör du tänka på följande:

  • Se om du kan få låna pengarna från en vän eller familjemedlem istället för att minska risken att hamna i en onödig skuld.
  • Jämför ordentligt mellan olika långivare för att hitta det lånet som är bäst för dig.
  • Välj den kortaste avbetalningstiden som du kan klara av att betala tillbaka på. Så att du ytterligare minskar dina kostnader.
  • Förläng absolut inte ett lån på 500 kr då det ökar kostnaderna för det lånet väldigt mycket.