Här kan du enkelt få en översikt över kostnaden som finns om du skulle vilja låna 2000 kr. I listan som återfinns nedanför så finns det enbart snabblångivare då inga privatlångivare erbjuder lån på så små belopp.

Skulle du vilja veta om långivaren accepterar betalningsanmärkningar eller om långivaren använder sig av UC? Klicka för att hitta smslån med betalningsanmärkningar. Klicka för smslån utan UC.

Använd pilarna bredvid löptiderna för att sortera listan.

Jämför kostnaden för att låna 2000 kr

 

I tabellen så har vi använt oss av prisuppgifterna som kommer direkt från långivaren och är baserade på att det är första gången låntagaren använder sig av den långivaren.

Låna 2000 är fortfarande relativt billigt

Ibland kan man få känslan av att det är väldigt dyrt att låna 2000 kr men om man använder sig av de räntefria alternativ som finns i listan så kostar det inget att låna 2000 kr. Något som man alltid ska försöka använda om man har möjligheten att göra det.

Skillnaden som ni ser i tabellen kan vara 500 kr på ett lån på 2000 kr under 30 dagar. Så använd er av de räntefria alternativen i den mån det är möjligt.

Innan du lånar 2000 kr

  • Tänk efter innan du lånar 2000 kr för att vara säker på att du verkligen inte kan vänta tills du får lön.
  • Välj en långivare som erbjuder ett räntefritt lån
  • Fråga vänner och familj om du kan låna av dem istället för att riskera att du senare inte kan betala tillbaka lånet. Läs här vad du kan göra om det skulle hända.
  • Förläng inte lånet när du har lånat 2000 kr då det ökar kostnaderna väldigt mycket procentuellt.

Tänk över din ekonomi ordentligt så att du vet att du kommer ha råd att betala tillbaka beloppet i tid.