Här på 1Snabblån.se så kan du enkelt jämföra lån och krediter för att få en översikt över vilka långivare som erbjuder ett lån till den lägsta kostnaden.  För lån med längre löptider och där det enbart finns en exempelränta så använder vi oss av den lägsta räntan som är angiven hos långivaren. Det kan innebära att den ränta du får betala är högre än den vi har i listan.

Jämför lån och långivare efter lånebelopp

Klicka på det beloppet du vill låna:

500, 1000, 2000, 3000, 4000, 5000

Vi på 1Snabblån gör allt för att tabellerna ska hållas uppdaterade och senaste uppdateringen gjordes den 5 juli 2023.

Viktigt att känna till när du jämför lån

Vi inhämtar informationen direkt från långivarna och vi kan självklart ibland göra fel och då ber vi att ni kontaktar oss så att vi kan rätta till det så fort som möjligt.

Alla långivare som vi samarbetar med erbjuder inte lån på det beloppet ni har valt så därför kan listan vara kortare än den på förstasidan.

All information om långivarna finns inte med i varje tabell utan listas ibland i sina egna tabeller som till exempelvis om långivaren använder sig av UC eller inte alternativt om långivaren accepterar betalningsanmärkningar eller inte. Det finns helt enkelt inte plats för att lista all information om varje långivare på varje tabell.

Snabblån finns enbart med i tabellerna upp till 10 000 kr då det inte finns någon anledning till att använda sig av snabblån för belopp över detta då det helt enkelt blir alldeles för dyrt för dig som låntagare att använda dig av detta.