Frogtail drivs av Folkefinans AS filial Sverige AB som även driver Monetti men med flera skillnader mellan de två varumärkena. Frogtail erbjuder ett högre lånebelopp än Monetti samt att Frogtail erbjuder en individuell ränta på sina lån istället för ett fast belopp som övriga långivare vanligtvis gör.

Besök Frogtail
 

Lån hos Frogtail

Frogtail erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 1000 kr och 40 000 kr med en flexibel löptid på mellan 1 månad och 3 år beroende på storleken på lånet. Det betyder dock inte att man kan låna 1000 kr under 3 år utan löptiden är som sagt beroende av storleken på lånet.

Utbetalning

Om ansökan godkänts före 13:00 så finns pengarna på kontot samma dag under vardagar med undantag för kunder som använder Nordea då ansökan måste vara godkänd före 10:30.

Frogtail gör vid skrivande stund inga direktutbetalningar till några banker

UC och Betalningsanmärkningar

Frogtail använder sig av Bisnode för sina kreditupplysningar oavsett hur stort lånebeloppet är. Betalningsanmärkningar är inga problem så länge som man uppfyller de övriga kraven som Frogtail ställer men man får vara beredd på att den individuella räntan kommer att bli högre på grund av detta.

Enkelt och smidigt med en individuell ränta

Frogtail är en enkel och smidig långivare som dessutom erbjuder sina låntagare ett lån med en individuell ränta. Något som ytterst få andra långivare inom snabblån och smslån gör utöver Frogtail.

Krav

  • Minst 18 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto

Omdöme

  • Positivt: Erbjuder upp till 40 000 kr utan UC
  • Valbar löptid beroende på lånesumma
  • Individuell ränta
  1. Negativt: Dyrare än privatlån
  2. Gör inga direktutbetalningar

Ägs av: Folkefinans AS filial Sverige AB

Ansök