Everydayplus ägs och drivs av OPR Finance AB som är ett dotterbolag till OPR Vakuus Oy i Finland.  Istället för att erbjuda ett traditionellt snabblån erbjuder Everydayplus istället en kredit som de själva menar är mer likt ett kreditkort än ett snabblån.

Besök Everyday+

 

Lån hos Everydayplus

Hos Everydayplus ansöker du om en kontokredit på mellan 2000 kr och 20 000 kr och istället för att allt utbetalas på en gång så avgör du det själv. Du kan när som helst göra ett uttag från din kontokredit och ska då inte behöva ansöka om ett lån igen.

Löptiden är flexibel och du avgör själv när lånet ska vara återbetalt. Månadsräntan är på 5 % vilket är väldigt rimligt i jämförelse med många andra långivare.

Utbetalning

Everydayplus gör direktutbetalningar till konton hos Nordea och övriga banker så kommer pengarna in samma dag om ansökan godkändes före 13:30 på en vardag. Under helger så är det bara kunder som använder Nordea som kan få en direktutbetalning.

UC och Betalningsanmärkningar

Everydayplus använder sig inte av Upplysningscentralen utan använder sig istället av Bisnode för sina kreditupplysningar. Betalningsanmärkningar är inte tillåtna och ansökningar där låntagaren har sådana kommer att nekas.

Fungerar som ett kreditkort?

Everydayplus säger själv att deras lån ska fungera på ett likartat sätt som ett kreditkort men de erbjuder inte direktutbetalningar till fler än en enda storbank.

Krav

  • Minst 20 år gammal och högst 70 år gammal
  • Svensk medborgare
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Svenskt bankkonto

Omdöme

  • Positivt: Låg månadsränta
  • Fungerar som en kontokredit
  1. Negativt: Enbart direktutbetalningar till Nordea
  2. Erbjuder ingen räntefri period

 

Ägs av: OPR Finance AB

Ansök