Daypay ägs och drivs av en aktör inom smslån som heter Ambrion Finans AB. Trots att Daypay är en ny långivare så erbjuder de väldigt förmånliga lån och krediter till sina låntagare.

Besök Daypay
 

Lån hos Daypay

Daypay erbjuder sina låntagare två varianter av lån och krediter:
Det ena är ett snabblån på mellan 1000 kr och 10 000 kr med en löptid på mellan 30 och 90 dagar.
Det andra alternativet är ett vanligt blancolån på mellan 11 000 kr och 20 000 kr med en löptid på mellan 1 år och 5 år.

Utbetalning

Daypay gör direktutbetalningar till Swedbank och Handelsbanken alla dagar i veckan medans övriga banker får in pengarna på kontot samma dag om ansökan är godkänd före klockan 14:00 en vardag.

UC och Betalningsanmärkningar

Daypay använder sig inte av UC för lån på mellan 1000 kr och 10 000 kr utan då använder sig Daypay av Creditsafe istället. För lån på mellan 11 000 kr och 20 000 kr däremot så använder sig Daypay av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar. För personer med betalningsanmärkningar så finns det inga problem med att låna pengar hos Daypay då de accepterar detta.

Snabb utbetalning och låga räntor

Daypay erbjuder både snabb utbetalning av sina lån och relativt låga räntor. Trots att det är en ny långivare så har de redan visat att de är en långivare att räkna med.

Krav

  • Minst 20 år gammal
  • Inkomst på minst 50 000 kr om året
  • Folkbokförd i Sverige

Omdöme

  • Positivt: Har både årslån och snabblån
  • Snabb utbetalning till Swedbank och Handelsbanken
  1. Negativt: Använder UC för lån på mellan 11 000 kr och 20 000 kr
  2. Årslånen är relativt dyra i jämförelse med andra långivare

 

Ägs av: Ambrion Finans AB

Ansök