Credway är en långivare inom snabblån som inte motsvarar något annan långivare vid skrivande stund. Räntan för att låna pengar hos Credway är bortsett från räntefria snabblån den lägsta möjliga.

Credway drivs och ägs av Northmill AB som även driver flera andra långivare inom snabblån, mikrolån och smslån.

Besök Credway
 

Lån hos Credway

Credway erbjuder nya och återkommande låntagare ett lån på mellan 1000 kr och 30 000 kr med en månadsränta på 2,42 %. Löptiden är något man i stor utsträckning kan välja själv även om det finns ett minsta belopp som ska betalas tillbaka varje månad.  Ytterst få andra långivare har en så låg ränta på snabblån som Credway har.

Credway har även en prisgaranti som i korthet betyder att om du hittar ett billigare snabblån så matchar Credway det priset.

Utbetalning

15 minuter efter att ansökan godkänts har kunder med bankkonton i Swedbank, Nordea och Handelsbanken.  Övriga banker får in pengarna samma dag om ansökan godkänts före klockan 13:30 på vardagar. Låntagare som har en av bankerna där pengarna kommer in direkt så görs även utbetalningar på helger.

UC och Betalningsanmärkningar

Credway använder sig inte av Upplysningscentralen utan använder sig istället av ett annat företag för detta.  Att låna pengar med betalningsanmärkningar är inga problem hos Credway då de ser till låntagarens framtida betalningsmöjligheter och inte hur den sett ut tidigare.

Lägsta månadsräntan

Credway är den långivare som erbjuder den lägsta månadsräntan för snabblån vid skrivande stund. Undantagen är räntefria smslån men i övrigt så är Credway den långivare som har lägst ränta.

Krav

  • Minst 20 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Minst 120 000 kr per år
  • Inga skulder hos Kronofogdemyndigheten
  • Svenskt bankkonto

Omdöme

  • Positivt: Lägst månadsränta bland alla långivare inom snabblån
  • Direktutbetalning till flera banker även under helger
  • Erbjuder en prisgaranti
  1. Negativt: Billigare att låna pengar med ett privatlån
  2. Erbjuder ingen räntefri period

 

Ägs av: Northmill AB

Ansök