Creditstar är ett av de nya smslån som dykt upp på marknaden de senaste åren och har en stor styrka jämfört med andra långivare. Snabba utbetalningar är nämligen deras motto och de gör direktutbetalningar till alla storbanker i Sverige.

Creditstar drivs och ägs av Creditstar Sweden som är en del av Creditstar Group med huvudkontor i Estland.

Besök Creditstar
 

Lån hos Creditstar

Creditstar erbjuder nya kunder ett smslån på upp till 5000 kr med en flexibel löptid på mellan 5 dagar och 3 månader. Återkommande kunder kan låna upp till 20 000 kr med samma löptid.

Creditstar har i vår sektion jämför lån fått väldigt bra placeringar på översikten över kostnaderna över snabblån och smslån.

Utbetalning

15 minuter efter att ansökan godkänts har kunder med bankkonton i Swedbank, Nordea, Handelsbanken och SEB pengarna på kontot. Däremot så gäller detta enbart under vardagar då Creditstar är stängda på helger.

UC och Betalningsanmärkningar

Creditstar använder sig av Bisnode för sina kreditupplysningar. Låntagare med betalningsanmärkningar kommer inte att få sina ansökningar beviljade då Creditstar inte accepterar betalningsanmärkningar.

Direktutbetalningar är ledordet

Creditstar har verkligen fångat upp att många människor har behov av att kunna få in pengarna på kontot så fort som möjligt. Så på vardagar kan en låntagare med bankkonto hos någon av de fyra storbankerna ha pengarna på kontot inom 15 minuter från det att ansökan godkänts.

Krav

  • Minst 18 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Individuell inkomstprövning
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Svenskt bankkonto

Omdöme

  • Positivt: Direktutbetalning till alla svenska storbanker
  • Har väldigt låga kostnader för sina lån
  1. Negativt: Stängt under helgen

 

Ägs av: Creditstar Sweden

Ansök