Cashbuddy är en del av samma koncern som även driver Cash2you och som heter JSM Capital AB. Trots att det inte är ett snabblån utan mer ett privatlån så ger Cashbuddy en möjlighet att låna även mindre summor under upp till 5 år.

Besök Cashbuddy
 

Lån hos Cashbuddy

Cashbuddy erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 3000 kr och 25 000 kr med en valbar löptid på mellan 1 år och 5 år. Den nominella räntan per år ligger på 29,17 % och är inte det billigaste privatlånet men fortfarande mycket billigare än att låna större summor med smslån.

Utbetalning

Cashbuddy gör inga direktutbetalningar utan det tar vanligtvis mellan 1–3 bankdagar innan pengarna finns på kontot efter att ansökan blivit godkänd.

UC och Betalningsanmärkningar

Cashbuddy använder sig av Upplysningscentralen för alla sina kreditupplysningar men det finns inga problem med att låna pengar med betalningsanmärkningar.

Cashbuddy är verkligen en vän i nöden

Cashbuddy gör det möjligt att låna både mindre och större summor pengar när man behöver det och i jämförelse med många andra långivare så är utbetalningen relativt snabb. Det gör att man kan undvika överskuldsättning som man riskerar om man använder snabblån med Cashbuddy.

Krav

  • Minst 20 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto

Omdöme

  • Positivt: Lånar ut trots betalningsanmärkningar
  • Valbar löptid oavsett hur stort eller litet lånet är
  1. Negativt: Relativt dyrt privatlån
  2. Inga direktutbetalningar

 

 

Ägs av: JSM Capital AB

Ansök