Cash2you är inte ett vanligt snabblån utan är ett vanligt privatlån som drivs och ägs av JSM Capital AB som även äger Cashbuddy. Cash2you erbjuder både små och stora lån under mellan 1 och 5 år.

Besök Cash2you
 

Lån hos Cash2you

Cash2you erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 3000 kr och 25 000 kr med en valbar löptid på mellan 1 år och 5 år. Den nominella räntan per år ligger på 29,17 % och även om det är ett dyrare lån än många vanliga privatlån så är det fortfarande ett billigare lån än de flesta snabblånen.

Utbetalning

Cash2you är inte ett snabbt lån utan är som sagt ett vanligt privatlån. Det tar vanligtvis mellan 1–3 bankdagar innan pengarna finns på kontot efter att ansökan blivit godkänd.

UC och Betalningsanmärkningar

Cash2you använder sig av Upplysningscentralen för alla sina kreditupplysningar sedan 2015 men det finns inga problem med att låna pengar med betalningsanmärkningar.

Ett vanligt lån som är billigare än vad många snabblån är.

Cash2you erbjuder både små och stora lån med en valbar löptid under maximalt 5 år oavsett lånebelopp. Så genom att använda sig av Cash2you så får man en möjlighet att faktiskt kunna låna även en mindre summa under en lång tid.

Krav

  • Minst 20 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto

Omdöme

  • Positivt: Både små och stora lån
  • Helt valbar löptid oavsett belopp
  1. Negativt: Dyrt privatlån
  2. Gör inga direktutbetalningar

 

 

Ägs av: JSM Capital AB

Ansök